diumenge, 26 de setembre del 2010

Naixement del nostre diari de viatge

Aquesta és la idea del naixement d'aquest petit diari de viatge, compartir el dia a dia de les nostres peripècies, d'en Sam i la Dolo, tot descobrint Nova Zelanda, un meravellós país a l'altra punt del món. Un país diferent, un viatge especial.
Està gairebé tot preparat, bitllets, furgoneta, recorregut, visites, el diccionari!!!, només falta fer la maleta.

6 comentaris:

  1. Ja ho teniu a tocar!
    Us espero per donar-vos la benvinguda...però un consell: marxeu d'Auckland as soon as possible! Visita ràpida, ja que no hi ha massa a visitar, i a fer camí!

    ResponElimina
  2. Ei Edu! Si, poc més d'un dia tenim previst, just per descansar una mica, posar-nos al dia de l'idioma !!!! de la conducció per la dreta !!!! i de portar-te un paquet bomba de contrabandu !!! hehehehe. Demà dissabte hem quedat amb en Jordi i la Núria per xerrar una miqueta. Ens posem en contacte! Però conta poder quedar entre el dilluns 18 tarda o el dimarts 19 matí ... parlem!

    ResponElimina
  3. Hola Sam i Dolo. Us he afegit als meus favorits i aniré seguint el vostre viatge des d'aquí. Que hos paseu molt i molt be.
    A reveure
    Rangelet

    ResponElimina
  4. Dolo, primer moltes felicitat pel teu casament!!!
    Quin viatge més guay! us aniré seguint i disfrutant amb vosaltres.
    un petó
    PAT

    ResponElimina
  5. Jo (que dóno fe del vostre casament) us desitjo que aquest somni es faci realitat. Ja us tinc afegits i us anirem seguint. He passat la informació a l'altre taradellenc que tenim per allà, l'Àngel Roset. Bon voyage!

    ResponElimina