dijous, 26 de desembre del 2013

NY dia 2

Avui feia fred, -4º al matí, i -2º al vespre.............i al migdia dinar de nadal en familia, a la casa on viu l'Anna.
Com podeu veure, al barri on estem, East Village, les clavegueres fumejaven...........en fi, hem sortit esmorzats, comprat al "paki" del costat de casa, i cap a China town! 
 De China Town que no hi havia massa activitat, a saber si la foto següent hi tenia quelcom a veure!

 


De China Town,cap a Little Italy, on hem fet el café i hem trobat la "gioconda" d'en Roger............ja sabreu que es, ja!
i nar flipant amb els grafittits!

L'Anna fent de raper, tot provant-se barrets,gorres i demés......

Hi ha grafittis, hi ha virgueries, i hi ha qui ho porta a nivells de babeig.........espectacular!

Fent el café a little Italy.

Anant cap a la Terminal de Staten Island.......
 
 










Hem fet un viatge ràpid a Staten Island i tornada, per veure l'estatua de la llibertat.Feia bon temps, però feia fred i tot seguit, cap a Brooklin a dinar a casa l'Anna, on hem estat fins ben entrada la tarda, en un sobretaula de idiomes variats, molt amé! La casa on viu l'Anna, es genial!!!!!!!
El menjador principal i que no fan servir mai, de casa l'Anna, aqui vam dinar en una excel.lent companyia!
On es l'Empire States? si, sota el pont de Manhatan..............





  


Despres, per pair el dinar, al vespre, hem anat a creuar el pont de Brooklin, i veure Manhattan de nit, reflexant les seves llums al riu, es espectacular!
I ara com que ja tenim mapa de la zona, mes o menys, creiem que sabriem tornar solets a casa............( bueno, jo segueixo desorientat total............i amb el metro, mes..................no entenc res!Hi ha coses que em sorprenen dels americans, tot i tenir un molt bon nivell economic, tenen un asfaltat nefast dels seus carrers i vies principals i un metro arcaic, complex i sorollós.........i que s'ha de fer servir molt, ja que es la manera de viatjar! Demà anirem de museus, shopping, etc..................apali, demà mes............i ja penjaré les fotos bones quan les hagi reduit, de RAW a jpg!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada