dilluns, 5 d’octubre del 2015

Corsega amb gent,dia 1

Aquest cop, després de la nostra anterior visita a l'illa, on tot era tancat per les dates nadalenques en les que vam venir, vam dir, un dia tornarem quan hi hagi gent................i certament, aprofitant el Tour de Corse Historique, hem tornat!
 Vam arribar a Toulon a mitja tarda i ja hi havia ambient de rallye.........abans de les nou, sortiem en direcció a Ajacció.
On hem arribat de matinada, tot creuant-nos amb els equips oficials del mundial de rallyes, que abandonaven l'illa, després d'un rallye que tornava a l'illa 7 anys mes tard de la seva última edició.
 Hem visitat Sartene, on segueix essent el típic poble d'interior, com sempre, amb la mateixa vida o poca vida de sempre, però no deixeu de passejar-vos pel laberíntic casc antic.

I hem seguit fins a Bonifacio, on hem visitat la ciutat amb tot obert, restaurants oberts i gent pels carrers i tot!


Tot i així, Bonifacio, mes que el seu laberíntic casc antic, el mes interessant es la seva entrada de mar fortificada i els seus penyasegats amb la seva característica roca blanca.
 Llavors ja hem anat cap a Portovecchio, on aparcant, un pal a terra ens ha arrencat mig paracops de davant............ja no estava gens ben ajustat, i una simple branca ens l'ha acabat de trinxar...........aquests de la toyota i els seus arreglos de pa sucat amb oli, i el putu senyor toyota fent uns soports de paracops que fan riure, pena i plorar............cagum tot........
 Hem vist les verificacions.................
 Oju al bust de napoleó que hi ha rera el Renault 5!





 Hi ha gent molt catxonda pel món!




I estem fent aquesta crónica, tot sentint stratos,porsches, renault 5 turbo's, etc...............desde el camping!
I es que després d'un llarg dia, mereixem un bon descans!!!!!!!!ueah!!!!!!!!!!!!!!Demà molts cotxes, mes paisatges, i potser alguna altra foto nostra, per dir que hi hem sigut!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada