divendres, 9 d’octubre del 2015

Tram de Ota, Marignana, un poble molt cors!

Avui ens hem tornat a llevar molt d'hora, molt d'hora, i com que ahir al vespre abans de penjar la crónica i després d'examinar el mapa, vam anar a fer el tram, que quedava vora el hotel, i descartant l'opció de les Speluncas que son unes muntanyes rojes, la continuació de les Calanches, que es el que feien sortint de Ota, vam decidir fer fotos dins un poble, Marignana....... el cert es que tampoc es que un poble dongui de gaire, excepte per tot el que no podem trobar en un tram, animalets domèstics fent carreres amb els cotxes, avis molt autèntics sortint de l'hort i quedant-se a veure el rallye, etc..............tot plegat, molt enriquidor, i altre cop, 5 hores i pico de tram............jo crec que la copa ens la comencem mes a mereixer, els espectadors que no pas els participants............jejejee
Gatet contra alfa........




Genial, l'avi mirant el rallye...




I amb qualsevol cotxe es pot donar l'espectacle, fins i tot amb aquest Panhard!
Tot seguit hem enfilat amunt, per creuar i anar fins a Corte i abans d'arribar-hi, desviar-nos amunt cap a Ille Rousse, on hi havia el final d'etapa. ( no hem trobat el parc tancat i encara no sabem si el fan o no.........ens quedarem sense saber-ho! ).








Apa, demà últim dia a l'illa, i tornem..........tot i així, ja veieu que cameres en ristre, perque a la Dolo no la diverteix tant com a mi, però avui deu n'hi do les fotos que ha fet, seguim gaudint del paisatge, de la gent, i de tot plegat, veient sempre tot lo maco que el lloc et pot oferir! i per paisatges, aquesta illa es monumental, genial, irrepetible i fantàstica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada