dissabte, 31 de desembre del 2011

Canvi d'any a Còrsega, 2011-2012

Hem decidit continuar utilitzant aquest nostre bloc per omplir de records dels nostres viatges. Així que després de més d'un any, l'activem de nou.
Una escapada a temps val més que mil paraules, mil imatges i mil somnis. Ho tenia entre les celles feia temps i aquí estem, a punt de passar un cap d'any acomiadant el 2011 i donant la benvinguda al 2012.
El viatge el vam començar ahir divendres sortint de Taradell xino xano amb el nostre cotxe i fins a Toulon, a tocar de Marsella, al sud de França. Poc més 540 quilòmetres i unes sis hores ens van deixar marge suficient per trobar bé el port des d'on marxaríem amb el Ferry Corsica i de fer una becaina a l'aparcament mateix. 




A les 7 del matí ja estava maniobrant aquest vaixellot amb el que hem travessat el mar i ens ha abandonat a Ajaccio, la ciutat més important de l'illa de Còrsega. La travessa dura gairebé vuit hores, durant les quals tens temps de fer fotos, marejar-te pels passadissos, endormiscar-te al camerot, i perdre humiliantment a l'UNO amb en Sam.
Toulon al fons...
Després de localitzar l'Hotel Mercure Ajaccio i gaudir de les vistes de la terrassa que tenim davant mateix, hem sortit a passejar una mica per la ciutat, prop del port i la "Citadelle" (reconec que de dia guanya molt!) 






En previsió de que, malgrat tot, som en territori francès i ja ens els coneixem els gavatxus que ho tanquen tot quan menys t'esperes, hem atracat una boulangerie arreplegant un parell de trossos de pizza i dues galetes d'anís i xocolata; el nostre sopar de cap d'any! Que frikis que som! 
Ara mateix, una mica més de les nou del vespre, reventats, estem a l'habitació descansant i esperant aguantar fins les 12 per celebrar el canvi d'any. Ho tenim tot apunt.




Per poc que puguem anirem actualitzant el bloc si el wifi ens ho permet. Bona entrada al 2012!!!

4 comentaris:

  1. Hola nois ¡com va per Corcega? veig que heu començat amb Benjamins eh...........

    ResponElimina
  2. Bona entrada d'any! M'agraden molt els vostres posts de viatges, us anirem seguint!

    Salut!

    ResponElimina
  3. Feliç any 2012 jo no vaig poder acabar els granets de raim.....

    ResponElimina
  4. Molt bon any.
    M'alegro molt que el podeu començar de la manera que més us agrada: en indrets nous i amb noves experiències.

    Dolors

    ResponElimina