dissabte, 21 de juny del 2014

Carretera i manta i cap al Donegal Ral·li


El dia s'ha llevat ennuvolat però en part ja ens ha anat bé, perquè així no fa calor i el sol no ens matxaca (no gaire normal com ho ha estat fent els últims dies). Deixant la nostra última casa, molt acollidora i amb esmorzar irish inclòs (dues mini salsitxes, un ou ferrat, dos trossets d'una mena de llom/bacon saladet, dos trossets d'una mena de butifarra amb cereals -una blanca i l'altra negra-, i la resta d'acompanyaments normals: fruita, iogurts, cereals, cafè, llet, te, etc .... ) ... hem anat pujant a bon ritme i per carreteres gairebé com les nostres nacionals. A 100 km/hora i gas !

L'objectiu era arribar aviat a la zona del Donegal Ral·li, passant per Sligo


La base del ral·li és a Letterkeny, col·lapsat totalment avui pels seguidors del motor. Hem anat super bé de temps, així que abans del migdia ja hi erem gairebé i hem començat a veure cotxes i cotxes seguidors del ral·li, els uns trencant a la dreta, els altres a l'esquerra ... ens hem ensumat que per allà hi havia un tram. Així que hem buscat una benzinera i creuat els dits perquè ens venguessin la informació i tenir un mapa dels trams, els horaris i la llista d'inscrits. Let's go! A la primera ja ho hem tingut. Ens hem situat, hem escollit lloc ( o creuament amb punta o rasant, perquè la resta és recta enganxada amb recta i no te gràcia). I ja ens veus carregats amb alguna cosa per picar, aigua, i en Sam com a camera-man fins les celles hehehe.





Ha xalat com un nen petit. No estavem segurs d'arribar-hi a temps i tot això que ja tenim! Al voltant de les 3, després de passar uns 140 cotxes, hem decidit canviar d'angle dins del mateix tram i ens n'hi hem anat un tros més amunt. Xapeau! Una sortida espectacular. Durant la passada, els temps ens ha plovisquejat, assoleiat i ventilat. Aquesta vegada, la cosa ha afluixat, tant sols han passat uns 80 o 90 cotxes, hi ha hagut un accident un xic greu i han neutralitzat el tram. Així que s'ha acabat el tema per avui.

Hem aprofitat per anar fins a la base per veure si arreplegàvem algun material oficial de ral·li i ens n'hem anat a sopar a Donegal. Hem fet la visita de rigor, hem sopat una mica i a descansar al nou B&B, que també te molt bona pinta.







I de moment, també hem passat per tots aquests llocs, apunt d'entrar a terres de lires i anglesos, Irlanda del Nort, tot un altre món es veu...


I demà, més benzina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada