dimecres, 18 de juny del 2014

Un dia entre rocs, pedres i castells

Ens hem llevat al fantàstic Golf Resort on des de les 8 del matí ja hi havia una forta activitat golfística: estava tot ple de "golfus"!  El cel té pinta d'un altre dia amb bon temps i sense veure la pluja al país de l'aigua.
Després de fer un esmorzar ràpid hem agafat direcció al Glen of Aherlow, molt ben indicat, però que un cop allà hem vist que no teniem temps material per fer unes fantàstiques caminades per aquest Parc Natural. Des d'un punt prou elevat i privilegiat, ho hem plasmat així


Atracat el punt d'informació (molt amable aquesta noia), ens ha recomanat visitar el castell de Cahir. I cap allà falta gent. Dins la ruta d'avui, tot hi cabia, perquè estava pensada per no fer gaires quilòmetres, descansar i més aviat visites culturals. La sorpresa ha estat agradable.









Contents d'haver pagat una entrada de només 3€ per persona, hem seguit el nostre viatge per terres de nobles, prínceps i priors, buscant l' Athassel Priory... però no l'hem trobat. O les herbes s'han cruspit el cartell (que tot pot ser !) o no hi és i no hem vist enlloc les restes d'aquesta esglesia .... així que hem seguit cap a Cashel, on ens esperava un dels monuments més visitats i populars de la zona. Només d'arribar al parquing ja hem trobat varis autocars plens d'avis estil inserso. Sort que l'espai és gran i dóna per molt, i ha ajudat que ja era hora de dinar i molts retiraven.
La visita val 6€ i hem enganxat que estan fent obres, amb moltes bastides que ho desllueixen una mica tot, però ha estat prou bona la visita.







Hem aprofitat per menjar una amanida i seguir la ruta d'avui. Ens hem aturat a fer un recés en un esplèndid racó, el petit llac Gur, un llaquet en forma de ferradura, on en un costat de la ferradura, hi havia les vaques, i a l'altre, la gent de la zona fent un intensiu de "bronzing".

el centre d'informació, amb teulat de palla.


Grange Stones Circle, més de cent pedruscos posats en cercle ... i set vedells. Hem arribat a la conclusió que d'aquí ve lo de "grange" hehehe, certament es impressionant el cercle, i mes impressionant que alguns arbres hagin nascut i crescut amb alguna d'aquestes pedres incrustades a ells.
 
 
 
Tot seguit hem anat cap a Adare, que segons les guies diuen que es un dels pobles mes bonics de la illa............segons les guies..........si, té un parc maco, algunes cases amb el sostre de palla, les ruines d'un castell i no gran cosa mes...........val la pena deixar-s'hi caure? home si va de pas, perque no........ara, d'aqui a ser un imprescindible..........
 
 
 
 
 
 
Per acabar el dia............Limerick, el nostre destí d'avui.............ciutat gran, no portuaria però casi.......perque li passa el riu Shannon pel mig i el riu Shannon es fa molt gran poc despres de Limerick fins a desembocar a la boca del Shannon i per tant, com a riu es mooolt navegable.En aquesta ciutat es troba el castell del rei Joan........alies el king John's Castle.
 
 
 

Així, doncs, ja tenim fets més de 1000 km amb totes les voltes per les puntes recorregudes i amun i avall buscant "pedrotes" i vistes que valguessin la pena.
Demà, més, i de nou cap a la costa. Els Cliff of Moher ens esperen !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada