dimarts, 26 d’octubre del 2010

Avui hem tingut una baixa!

Dia 26,
Avui ens hem llevat de bon matí, si, tots, hem pagat el Camping, i hem marxat direcció Te Kuiti i després, cap a Waitara i New Plymouth, reculant uns quants quilòmetres. Pel camí hem tingut LA baixa, en una corva bastant sotragada, la trampilla on hi guardàvem els pots de tomàquet i la pasta, s''ha obert i crash! Un pot de tomaquet Barilla, en concret de salsa bolognesa, ha espategat contra el canto de la porta del lavabo, trencant-se a bocins i omplint tota la furgoneta de tomàquet i la seva olor!

Al primer lloc on hem pogut parar, ho hem fet, i tres quarts d'hora més tard, i amb la catifa amb marques evidents de l'incident, tot i netejar-ho a conciencia a sabó de netejar plats, i de treure tomàquet dels llocs més inesperats de la furgo, fins i tot al sostre o a les portes posteriors, hem seguit el camí fins a Waitara, on hem dinat davant del mar.





Quines platges !

Som de la tribu dels peus negres?

Llavors hem seguit cap a New Plymouth, ciutat que no té res......excepte que hi arribaven avui, els de la Targa New Zealand, i he pogut xerrar amb els pilots, mecànics, etc.......veure cotxes i mecàniques inèdites, i la Dolo a més ha desenvolupat el seu inglès, prou com perquè els organitzadors li venguessin una gorra! No sabeu com l'estimo! jejeje

(pilota Sam!!!)








A més, mentre feiem temps abans no arribessin els cotxes, hem anat a estirar les cames pel passeig de mar -walking coast-, doncs avui ens hem fet una bona llangonissa de quilòmetres, i necessitavem caminar una miqueta.










Pel passeig, hem anat tirant i hem vist uns nois al mar, fent Kite surf, modalitat que en un dia amb vent com avui, és fantàstica de fer i així he provat l'objectiu gros.

En fi, ara som al càmping, descansant, ja que demà ens llevarem molt aviat, anirem a tram (carreterera de revolts) a veure passar un centenar llarg de vehicles participants a la Dunlop Targa, i després, canya!!! i avall fins a Wellington, viam si arribem prou aviat per veure com a mínim el museu Te Papa (és gratis eh !!!) i el que puguem de la city,. Hi farem nit per agafar el ferry dijous a primera hora del matí (quant vosaltres dormireu) per travessar a l'illa sud.

Us pensaveu que no posariem cap foto de la Targa ? Aquí, entrant al parc tancat
Tots fent la seva feina ...
Si mireu bé sobre les lletres .... el tapet de la iaia !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada