dimarts, 26 d’octubre del 2010

Turisme per Roturoa i Taupo, apunt per fer el Tongariro!

Dia 24
Ahir al vespre vam tenir una dura lluita amb els mosquits.......passejaves pel càmping i no en veies ni un.......entraves a la furgo i entraven tots, encara que anessis ràpid i tinguessis els llums apagats........una feinada a matar mosquits! Perque a mi, el primer dia m'en van picar dos, i ja farà gairebé una setmana i encara couen les picades.......per tant, mort al mosquit!!!




L'endemà al matí cap a veure el llac Roturoa, de bon matí on núvols de mosquits ens atacaven, mentre feiem fotos a les moltes gavines, ànecs, cignes i demés birds de la zona, perquè el llac n'era ple, que feien vida al llac, i naltres ho admiravem, fins marxar fastiguejats pels mosquits. Hem fet voltes pel centre de la ciutat per veure camisetes i coses diverses, i hem vist un decathlon de luju, es diu Katmandu i tenen una roba per fer excursions, digne de la qualitat que demana el Sami! bo, bo i bo! Ara, car, car i car!!!! Però caram.......quines prendes! La Dolo s'ha quedat uns pantalons de rebaixes, i després hem seguit fent turisme per la ciutat, que total, és com l'eixample de Barcelona, però d'edificacions de dues plantes........no hi ha gairebé cap edifici alt, totes les ciutats son extenses, grans de mida, però plenes de casetes d'una sola planta amb el seu jardí i garatge!

 

Després hem anat a veure les Haruru Falls........llàstima de no tenir un kaiak a mà, perque baixar per allí ha de ser tota una experiencia. 









 
Despres hem arribat a Taupo, on ja pel camí hem anat veient participants de la Targa New Zealand, hem fet mes shoppimg, ja que si bé, els preus son com aquí o més cars, algunes coses d'oferta valen bastant la pena.

 





Baixar amb els jets era massa car com per anar-hi de veritat

Ben dinat (un Pizza Hut, per variar una mica el menú ) hem anat fins a Turangi, tot vorejant el llac Taupo, tros de llac que sembla un mar, i en fa 25 com el de Banyoles (no em vull imaginar el monstre!), i a Turangi, hem anat a preguntar al i-site, per anar a fer l'excursió pel Tongariro. Després de molta comprensió per part de la senyora del i-site ( la Mariake, que "le gujta la cervessssa!" ), hem entès que havíem de triar camping, i després li diguessim a quin camping erem, que la llançadora que ens porta al principi de l'excursió ens hi vindria a buscar. Hem triat camping, si s'en pot dir així, ja que, és tot obert i un xic antic, hi ha tot de casetes , la recepció, els mòduls amb els bungalows, els lavabos amb jacuzzi, la cuina..........tot per aquí, tot obert............i naltres estem aparcadets com  si estiguessim en un aparcament en bateria, a un carrer que dona davant de la policia. I essent en ple centre de la ciutat, no hi ha ningú!

Així que ja estem fent la bossa, soparem aviat, que demà a les 6 del matí. ens passen a buscar per anar a fer el trekking, que diu que farà fred, vent i la mare de Déu! en fi............Sant Crispussi ens agafi confessats!


Uri, ja veus que hi ha tota mena de golfs: llacs, camps d'herba plens de xais ...
 
Curiositats:

Taupo és una ciutat bastant racing, tot i així, els tuners i customeros dominen el cotarro........i hi ha forces cotxes d'aquest tipus. Els models de cotxe, en general no s'assemblen massa als que es veuen per allí, però hi ha trastos força interessants.......ja aniré fent fotills!

1 comentari:

  1. No heu aprofitat per tirar unes boles? Ja veig que us ho passeu genial, aprofiteu! Des d'aquí us seguim amb enveja saneta :)

    Petons!

    ResponElimina