dimarts, 26 d’octubre del 2010

Volcanic day!

Dissabte 23
The Moon in the Papamoa Beach
Avui hem fet ració extra de virgueries volcàniques que té la zona de Rotorua.
Ens hem llevat molt aviat, i desde Papamoa Beach, hem anat directes i molt decidits, cap a Roturoa, on hem atracat el i-site de torn ( ja no ens hi caben mes pamfletos! ), i avall en direcció a Taupo, on hem anat a veure el geiser Lady Knox













i el Waiotapu, zona volcanica plena de piscines de colors , aigues bullents i molt sofre per tot arreu......molt xulu tot plegat, hem fet una caminadeta tot sentint uns espanyols que els explicaven a uns altres les seves aventures per les illes..........naltres fent fotos i intentant evitar-los!

 








Vist el Waiotapu, que ens ha ocupat tot el matí i on hem agafat una altra bona soleiada, hem dinat tornant, a un dels molts llocs de area de picnic que hi ha a peu de carretera, davant d'un llac, i molt tranquils.

  Despres hem anat a veure el Waimangu valley, que també es una zona molt volcànica, on fas una passejada per totes les fumaroles, rierols bullents i sulfurosos, per acabar a la riba del llac Rotomahana, veient de fons el Mont Tarawera, un volcà juganer que només porta 18000 anys adormit.

 



Una passejada molt xula d'uns 4 quilometres, de baixada en la seva major part, per senderol i perfectament senyalitzat, 
fins al llac, que curiosament era colonitzat per cignes negres i moltissims anecs! La tornada es fa en autobus, i tota la passejada fins al llac, inclós aquest, es verge, i només els autobusos que et tornen al principi i el vaixell petitó que fa voltes pel llac per ensenyar mes virgueries sulfuroses, son els únics medis de locomoció existents........la resta, bosc, fumaroles, rius calents i freds, bancs per admirar el paisatge i moltissima tranquilitat.

Despres hem tornat a Rotorua, hem anat a comprar al super, ja que dilluns es festa, i tot això es ple com un ou, i cap al camping, que es a un kilometre i prou del centre de la ciutat.

Curiositats:

Encara no hem vist cap Kiwi, tot i que la Dolo ja s'en menja i hem passat per davant del Kiwi World............
Encara que trobem el tap que ha de fer naufragar l'illa, aquesta gent fan servir una quantitat ingent de fusta, per tot, amb la qualcosa, si l'illa s'enfonsa, tenen molt on agafar-se..............es brutal, els trossos de bosc deforestat, arrassat a res, per treure'n fusta......si, despres ho replanten, amb avets!A mes l'illa nord es sobre una falla, entre dues plaques tectoniques........vist el que fa quan les plaques es refreguen entre elles, lo millor sería deixar-ho, ja que un dia o altre, això farà aigues per si sol!vist el tema volcànic avui, i vist que no tenen problemes per fer una carretera a dos metres de l'aigua, per mi que tenen assumit que han de naufragar!
Segueixo encostipat!per això escric aquestes bajanades......!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada