dijous, 21 d’octubre del 2010

Falls day

Dimecres 20

Avui hem sortit de Whangarei i hem anat al AH Reed Memorial Kauri Park, hem començat a fer la volta al park, a peu i plovent ( perquè avui ha plogut poc, però molt sovint! cada dos per tres) i a mig recorregut, quan encara no havíem trobat els Kauris però si ja moltes silver Fern, és a dir, falgueres gegants que arriben a tenir mida d'arbre, una desviació del senderol ens ha portat a les Whangarei Falls, unes cascades que estaven a tants sols 35 minuts d'excursió........plovisqueja, bueno, som-hi!!!

El senderol que duia fins les cascades, sempre vora el riu, era sorprenent i ple de contrastos, l'aigua no era massa neta, però caram quina exuberancia de paisatge! mig tropical, amb arbres alts, molt alts, i amb vegetació visquent dalt dels arbres, amb molts líquens que envellien més i més els arbres, i un continuo de plovisqueix espurnejant, tot creuant el riu per ponts flotants i tanques dels ramats.
 


Les cascades les hem vistes per tots costats, ja que hi ha una ruta circular per veure-les, i tot seguit hem desfet el camí per tornar al AH Reed Kauri Park; el nom prové de la família que va donar el bosc i el va preservar o algo així (el meu anglès, tot i que millora dia a dia, is very poor! ), i acabar veient els Kauris que són uns arbres gegantins i passejar, plovent altre cop, pel bosc que els rodeja........

 
tot plegat una excursioneta deliciosa que ens ha permès conèixer la vegetació autòctona i, de pas, estirar les cames. Plogui o no, no ens acollonim i anem fent!

 






 

Després hem agafat la motorhome, alies la Furgo! i conduint la Dolo, hem seguit amunt cap a Matapouri on hem volgut veure platges i hem parat.



(Cosa molt curiosa, al ser una carretera de curvilles molt xula, no hem trobat gens de trànsit, hem anat sols i podem comptar amb els dits d'una mà, els cotxes que hem trobat! Les senyals de trànsit fan que la gent normalment no corri gaire i gasten molts calers en senyalització, molts! -compte revolt!, no trepitgeu els kiwis (amb ales) !, travessen vaques, paella a 25 km/hora!- molts! 

Ara que, al vespre, se senten unes corredisses vora el camping, de gent estrujant cotxe a la carretera, perquè, tot s'ha de dir, són molt canyeros aquesta gent! uns autèntics cremats del motor! )

Així que a mig matí, excursioneta per la platja, i merescut entrepà, de dinar, entre vent i pluja i agradable solet, a estones variades. Hem seguit cap a Wolleys Bay i cap a l'interior, cap a Hikurangi, per agafar la carretera gran trobant camps d'ovelles, de vaques, un fotimer de possum's morts atropellats, molts ponts d'un sol carril, i on mai tenìem la prioritat, paisatges a dreta i esquerra que et deixaven amb la boca oberta, direcció a Paihia, on hem parat a comprar souvenirs, camisetes i tal.  

Passejant, hem acabat mirant preus de totes les companyies nàutiques que et porten fins a Cape Brett, la Hole in The Rock i les 140 illes de la Bay of Islands. 


Hem quedat tant marejats de tanta oferta que hem marxat amb molts pamfletus i poc decidits........demà veurem! L'objectiu de demà, si el temps acompanya, és fer fer un "cruiser" per entre les illetes d'aquesta zona. Voilà!

 
Sortint de Paihia hem visitat les Haruru Falls, unes altres cascades, més amples i més baixes, on els senders que hi arribaven ....









eren plens de galls de tots colors ( unes ganes de fer chicken a l'ast! ), hem fet fotos i cap al càmping, camí de Puketona, on al costat del riu i amb molt poca gent, ens disposem a fer un sopar de nassos i un merescut descans!

 





P.D, ens ho estem passant de collons! i de moment, els collons ja ens han fet conèixer altres espanyols........si és que no es pot anar renegant pel món! jejeje

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada