dimarts, 24 de juny del 2014

Belfast i rodalies......

Com que ahir ja varem visitar una mica el centre de Belfast, aquest matí només hem fet una mica de "miring" que es com fer "shopping" però sense comprar!A mes, el centre de Belfast era sitiat de policies, es veu que el Duc d'Edinburg s'ha enterat de la nostra arribada i ens ha vingut a veure............malauradament tenim l'agenda molt apretada i no hem coincidit.........un altre cop serà noi!
L'ajuntament de Belfast ben protegit, el Duc es feia pregar d'arribar!
Després de fer turisme per les radials de Belfast,  n'hem trobat la que necessitavem, direcció Bangor, que ja cuasi es a tocar de Belfast, i anar tirant per la costa, tot seguint la A2, cap a Donaghadee fent tota la peninsula de Ards fins a Portaferry, on, hem agafat el Ferry i hem creuat el estret per deixar-te a Strangford, i hem seguit per l'interior cap a Downpatrick, on hem dinat.

Breu viatge en Ferry per 6'80 lliures
Tips, hem seguit, ruta costera.................anar fent, anar fent cap a Newcastle, hem fet "decouverte" que diuen els francesos, i hem trobat un far al mig de la badia del Carlington Lough.

Quan la A2 s'ha convertit en autovia i despres en autopista, hem anat fent............de cop i volta, ja no hi havien milles, sino km/h i ja tornavem a ser a Irlanda! Endreçades les lliures esterlines, i tornavem a fer servir els €!
Agafa una carretera sense sortida.......es troben coses interessants!
No hem deixat l'autopista fins a arribar a Drogheda, on fem nit. Com que hem arribat molt aviat, eren les 5 de la tarda, hem pogut fer mes "miring" per les botigues, i fer una mica de ruta tot arretratant les part mes medievals del burg.






Tros de gat, que s'ha desfet amb les nostres moixaines!
Si ell feia motors, nosaltres feiem passar la nostra enyorança pels nostres gatons!


Hem sopat al pub del hotel, que es molt xulu, i hem sortit a pair el sopar........i aqui estem, fent la crónica d'avui...........
Ah, si, al final hem fet shopping...........han caigut uns mitjons perque no em veig arribant a Girona amb mitjons gruixuts!
I ja tenim el compte enrere aquí. Demà, el destí final és Dublin.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada