dilluns, 16 de juny del 2014

Irlanda de Cork a Killarney pel ring of Kerry

Un cop arribats a Cork amb un "comodissim" vol de raianer,agafem el cotxe de lloguer, un engendro amb cuatre anelles al davant i motor de polo, i ........................apa Dolo, t'enrecordes de com es conduïa a New Zealand?

La Dolo, arxinerviosa( qui no, tenim una bellesa com jo al costat), li ha costat una mica això de reconduir-se a saber anar per l'altre carril............però en tot cas, cap problema.Si ahir al vespre vam sopar una pizza en un centre comercial, avui tornem a Cork city i viam, el meollo es en una illa entre les dues branques del riu, i just abans hi ha la oficina del turisme.........doncs au, som-hi! un Diumenge, a les 9 del matí, imagineu-vos la gent que hi podria haver....................res, ningú..............visita al centre de la ciutat, on la meva cartera m'ha agraït que les tendes no estiguessin obertes, i apa, marxem cap a Kinsale, per anar seguint vora el mar tot coneixent la costa irlandesa, amb les seves carreteres humoristiques,perque en una carretera reventada i plena de forats, estreta de collons, hi ha una placa de 100km/h!!!viam si tens collons!!!!!!!!!!!!

Hem passat a veure el Drombeg Stone circle...............vamus, una rotllana de pedres en un terra tou............que m'expliquin com s'han aguantat sense caure durant tants anys, i si no tenien uns quants parents de l'Obelix per plantar-les..............o això o els druides i demés personal que les rondaven, les van anclar a lloc per sempre...............en tot cas, curiós..............t'hi fa pensar!






Tot seguit, hem anat veient entrades i entrades de mar, fins a arribar al Mizen Head, la punta del sud oest de l'illa,i es on hem dinat. Val la pena fer la visita que nomes son 6€ per cap, i inclou visita al far, travessar el mizen head bridge, i poder veure les vistes d'aquest punt tant septrentional de l'illa.

Ens quedava fer tot el Ring of Kerry i encara teniem que arribar a l'hotel............així que directes cap a Killarney i despres ja anirem cap a fer la volta. Ha anat bé, ja que la carretera de Killarney a Kenmare, es un tram de rallyes divertidissim, amb vistes espectaculars fins a arribar a Kenmare, on llavors hem anat seguint el Ring of Kerry , tot parant a tots el miradors i extasiant-nos amb el paisatge.............es una volta llarga, i feixuga quan ja es porten km, perque en total hem fet cuasi 500km, i 100 son del Ring of Kerry, però val la pena.






Al arribar a Killarney ara al vespre, hem decidit anar vora el llac, i tenen un macroparc natural al voltant del llac,i allà veient com anava caient el sol, hem sopat unes tapes de tonyina,tot veient una espectàcular posta de sol.





Frikada del dia:BMW GS 1200, una parella alemana, de camping, per tant la moto carregada fins als topes, arriben a Mizen Head i nomes parar treuen un gos petaner de la moto! genial, holidays amb moto i gos!!!!!!!!!amb la moto a la fi del món però amb la mascota també!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada