divendres, 20 de juny del 2014

Connemara,Kilemore Abbey,Wesport i Achill Islands

De bon matí deixavem Galway i tot seguint la N59, ens hem endinsat a Conemara, tota una gran peninsula muntanyosa i plena de llacs..............plena? no, plenissima de llacs, un toca l'altre! Tant aviat baixaves una vall, i a un costat tenies una entrada de mar, i a l'altre uns llacs.............


Hem arribat a Clifden i ja de bon matí primera aventura del dia.........la Sky Road........carretereta de muntanya al costat  de la Clifden Bay, amb unes vistes genials, uns rasants que a velocitat màxima de la via, haguessin sigut d'infart!!!





Continuem cap a Lettertrack tot buscant la Kilemore Abbey.................que vistos éxits anteriors, no les teniem totes de trobar-la i veure-la...............però si, l'hem trobada, resulta ser un d'aquells llocs que no t'has de perdre.........es tot muntat pel turista, i es espectacular. A mes, el castell el van fer per amor a una dona............que curiosament el va poder disfrutar molt poc...........i el cap del temps, van arribar unes monges de Ypres ( potser cansades de que en un futur hi fessin rallyes per allà o a saber........ )fugint de la primera guerra mundial, i van adquirir el castell i rodalies, uns 30,000 acres de terra................i elles ho van mantenir fins ara..........





Per fer el passeig mes entretingut per la canalla!
 

Els Jardins Garden's Victoria


El somni d'un pagès amb hort.....

Com el del sogre, però en gran i amb gespa.......


Després de veure la abadia i el jardi, tot extasiats, i després de fer una bona caminadeta, hem seguit.........i el mapa ens deia que veuriem algo interessant ( no us compreu mai un navegador...........un mapa bó explica moltissimes mes coses i t'en deixa entreveure moltissimes mes! ), s'en diu el Killary Harbour, es com els Sounds de NZ, dues muntanyes grans, i al mig, l'entrada de mar...............llarga,estreta i navegable, rodejada de muntanyes i la seva falda, les carreteres que la vorejaven, aquesta entrada de mar es de les mes  espectacular  vistes fins ara! Ah i aqui, a Leenane,hem dinat de picnic, amb aquestes vistes!


Quines vistes..............oi?
Llavors ja hem seguit de dret cap a Wesport, localitzat el B&B, hem seguit cap a les Achill Islands, tot fent volta per la peninsula de Corraun, on hem vist on la armada espanyola va perdre part de la flota, i hem seguit, fins a Achill, on hem creuat el pont que ajunta la Achill Island amb la costa.
Xais lliures........ells campen per on volen.......sheeps on the road!


Aqui jauen, dins el mar, clar.....alguns dels vaixells de la armada espanyola........per tot irlanda n'hi ha un munt!
 

Tot seguit, hem fet fins a Keel, on hem parat a passejar per la platja tot i el vent, i ens hem refet una mica fent un te.Llavors hem fet un: a la decouverte........que diuen els francesos, i ens hem liat per carreteres de 27é ordre.........cap a Doogort i no sabem com.............perque, no ho sabem, nomes sabem que seguiem un land rover de la zona que ens ha guiat a la civilització per camins asfaltats que ni surten al mapa!








Hem tornat a Wesport, on hem comprat revistes de cotxes, souvenirs i algunes plaques metal.liques de les que fem colecció, i hem sopat........i després, hem anat a la Wesport Harbour, on hem vist com el sol anava caient entre els nuvols, tot deixant-nos imatges genials!





I això es el que es veu desde l'habitació del B&B d'avui...............................................................................



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada