dijous, 19 de juny del 2014

Cliff of Moher, penya segats de vertigen!

  Bé, avui lo important eren els Cliff of Moher, els grans penya segats !!!!! ........la resta, lo que vingui, no?
Sortim de Limerick i per carreteres secundaries arribem a Ennis.

Hi podriem haver anat per autopista, però............serà el repel.lús que li tenim a les del nostre país o ves a saber............  i d'allí, anem cap a Kilkee, poblet molt ple de cases...........turístic......nu se, no hi havia gaire gent ni gaire res...........seguim, per carreteres estretes i compartides pels tractors, que n'hi ha a munts, cap Kilty.
 

I d'allí directes cap als Cliffs of Moher. Es paguen 6€ per persona per aparcar i guadir de les vistes. Més que recomanable malgrat semblessin les rambles... Excursioneta un tros per dalt el penyasegat, primer direcció el Hags Head, tot admirant paisatge, natura i modelets per anar d'excursió (que mai ens comprarem!). No hi ha més paraules.... mireu ....
Salta............salta.......!!!
 









O t'hi apropes en plan militar arrossegant-te per terra, o no hi ha collons de treure el nas i ... 
... veure això a vista d'ocell !!!
Hem acabat acalorats i extasiats, però més que satisfets. Quina canya !!! Hem seguit direcció Doolin. I a l'arribar-hi, voilà! mira!, si es pot anar a veure els Cliff of Moher vaixell! i només val 10€ per cap, vinga va............I'm guiri! sense dinar ni res, en plena soleiada a les 3 de la tarda ens embarcàvem una horeta a veure els Cliff desde l'aigua, rodejats de meduses, ocells, etc.............quina disfrutada!
I quina gana!






 
Hem seguit la ruta cap al nou destí ens hem aturat al Black Head, cap d'una mena de desert, "The Burren". Quina passada!. Tot sec! talment desèrtic, tot pedres. No sé si pel fet de ser costa encara, i perquè ens agrada i ens fascina tant el mar, que fins i tot desèrtic té el seu encant !!!





I ara sí, destí final d'avui: Galway. Després de barallar-nos una mica amb el trànsit i les direccions (ja sabeu que no som gens amants dels GPS, malgrat reconec que a vegades ens podrien fer servei ... hehe) però finalment hem localitzat l'hotel. Un cop més, senzill i econòmic, però més que suficient si fa el seu servei. I amb wifi  graaaatisssss eh !!!

Un xic descansats i desacalorats, ens hem arribat al centre per fer un mos i donar un tomb. Els carrers del centre són molt concorreguts. No són ni les 8 del vespre i ja hi ha molta gent fent "botellón" a banda i banda del riu, molta marxa. I com que en aquest coi de país són més de les 10 de la nit i encara és clar, no vegis lo que dóna de si una cervesa rere una altra !!!




Doncs això, que Galway molt xulu, la part cèntrica és peatonal i ple de botigues (ara ja tancades, és clar)
I demà, més costa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada