dimarts, 17 de juny del 2014

Peninsula de Dingle, Scenery

Doncs si, quan vols quedar bocabadat amb paisatges que treuen els sentits i n'hi ha forces en pocs km, d'això s'en diu Scenery. I avui, caram!!!!!!!!!!!!!!!!!

De bon matí hem deixat Killarney per tirar amunt cap a la peninsula de Dingle. La primera parada Inch Head, vamus, una llengua de sorra que fa de mur natural i deixa molt resguardat el golf de Castlemaine.








I clar, com que es sorra, té platja..........i com que els irlandesos no tenen manies, pots anar a la platja amb cotxe............així que............Audi A1 cap a la platja...........avui veuràs el mar, mes d'aprop del que l'has vist mai! Genial l'estoneta a la platja, caminadeta, en una platja interminable.........voliem anar fins al final, però ja ens han sortit les fotos, per tant, apali, tornem a fer ruta!
Photo on the road.........speciality by Sam!





Següent parada, Dingle, poble on hem parat a fer fotos, molt maco, i ple de botiguetes........evidentment hem fet el guiri, i apali, a seguir extasiant-nos amb el paisatge..........sortint de Dingle hem seguit per la costa cap a Ventry, i hem dinat a l'altra punta de la platja del golf de Ventry, sols i sota un sol impacable..........això si, ens hem fotut un com a desert, un bon assortit de formatges, que per això serveix anar molt a França, per agafar bons costums d'ells!
Ventry al fons......

apa, dinem..............

estem vermellets de nassos...........quina soleiada!

Assortit de formages........que bons, però el de la zona, complicat!


ojo aqui........es el fort Dunberg......on estafen 2€ per veure........

Això..........

i això..........

Tot seguit hem anat cap a Fort Dunberg. No pagueu els 2€ d'entrada si el fort segueix en obres..........quina estafa!
Llavors a pocs metres/km, hi ha antics poblats amb cases típiques i prehistòriques, que es poden veure tots pagant.........vist l'exit anterior, hem optat per seguir........... fins a Slea Head, on allà ens hem extasiat del tot............amb les Blasket Islands de fons, uns penyasegats genials, unes platges idíliques i prats que arriben fins al mar...........ufff!
 







Port de Dunquin, el dels xais........




A Dunquin hem trobat el petit port que surt a totes les postals, on per la pujadeta estreta i de pedra es veuen tot de xais acabats de desembarcar en un port de butxaca.........




Connor Pass......un sol carril i sense llocs on amagar-se!
I hem seguit................cap a veure el Smermick Harbour i tornada cap a Dingle........per agafar la carretereta de muntanya anomenada de Connor Pass, on hem fet fotos als llacs i als dos vessants de les muntanyes, per veure de fons, la Brandon Bay per un costat i la de Dingle per l'altre.


D'allí ja hem agafat carretera i gas cap a Tralee, on hem agafat una especie d'autovia (on hem pogut estrenar la cinquena marxa de l'Audi )  i després carreteres secundaries per amb moltes rectes i en millor estat que les d'ahir. El destí era Tipperary, on hem sopat i ara estem al camp de golf, que es l'hotel, veient la posta de sol i son més de les 10 de la nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada