diumenge, 7 de novembre del 2010

No Pingüins!

Dia 7.

... qualsevol podria afirmar que és Osona, oi? ...
Avui hem deixat Papatowai plovent un cop més, i per tant, lo d'anar a fer caminadetes a veure la Cathedral Cove, les falls, etc.........ha passat a plans pendents, a més tot eren camins de terra, acabarem odiant els camins de terra!!!!


Hem creuat Okawa, poble mig desert, tot i que amb un pati tunejat de teteres i pluja que ens seguia acompanyant.


Tealand, Okawa, New Zealand
Total que hem anat tirant fins al Nugget Point on ja no plovia, tot i que encara estava molt núvol i feia molt vent, i cap a veure el far, caminadeta fins al far, molt xulu, veies el mar, a un costat del far, amb ones de dos metres d'altura, i a l'altra banda una mar plana i tranquil·la com una bassa d'oli. També hem vist els Seals, i ocells diversos, i esperavem veure pingüins..........res, ja haviem fet tard........


Nugget Point, el far
 

... seals ...

... bueno, hem tirat enrere, després de fer més pista de terra, fins a Kaka Point, on hem parat a buscar petxines, Paua que en diuen ells, i hem dinat per allí, tot fent temps per veure els pingüins a la tornada, a Nugget Point, ja que a la Dolo li feien molta il·lusió de veure, i fins ara no n'hem vist ni un. El sol ens ha acompanyat durant el dinar, davant de la platja del Kaka Point, cosa que ens donava esperances.











Hem estat esperant dues llargues hores, sense gaire sol, i amb força vent, pacientment tot esperant la tornada dels pingus, des d'abans de les 4 de la tarda i fins 3/4 de 5, sense veure'n ni un......el senyor del serial no va llegir que voliem veure pingüins, avui????!!!


Oix ! Quina pena ...

Després, resignats, hem seguit amunt, cap a Balclutha, i ja en direcció a Milton i a Dunedin, on som ara.
Ja veieu que avui el nostre objectiu era veure pingüins, i hem quedat fotuts! Bueno....... ja hem localitzat altres llocs on veure'n, tot i que segurament no serà de manera tant natural com allí!

Curiositats:

Els mosquits d'aquí piquen molt i les picades duren molts dies.......i couen eh! A mi ( Sam ) em tenen acribillat, i tinc terror a obrir la furgo quan es fa fosc........és el que deu passar per tenir sang blava o d'orxata!

Seguim trobant bústies tunejades, i ara també, patis, baranes, i també hem vist les tanques del bestiar, plenes de sabates, sandàlies, botes tipus camperes, avui amb tapacubs de cotxe, i petxines i altres coses inversemblants.

La Dolo segueix imbatible amb el Rumy, avui m'ha guanyat a gairebé totes les partides que hem jugat i el resultat ha sigut, el Sam carregat de punts fins les celles, la Dolo els pot comptar amb els dits d'una mà! Ignomiosa derrota la que m'ha infringit, perquè jo segueixo quedant-me els comodins fins al final...........jejeje!

A primera hora del matí plovia, i com que aquesta gent no deuen saber fer tunels, per creuar d'una vall a una altra, que fas? Doncs puges fins dalt la muntanya, i baixes cap a l'altra vall......encara que estiguis a nivell del mar, quan puges, de seguida t'enfiles 400 o 500 metres i amb el que anava fent avui, hi havia les senyals desplegades de Ice/Grit.........quina il·lusió! total que hem anat molt tranquil·lets! Per cert, qui les desplega les senyals ?

Més bústies ...






3 comentaris:

  1. Suposo q ja ho sabeu, just in case us ho recordo. Podeu veure pingüins a OAMARU! I totalment natural, com als Catlins. Nosaltres vam anar-hi a primera hora del matí (a les 7h crec q ja estàvem a la platja). Us haurieu d'amagar, ja que akets pingus són molt tímids i si noten la vostra presència es foten a cridar i no volen sortir a pescar :-)

    Aquí a OAMARU tb podeu veure els pingüins blaus, més petitets. Però ja és més comercial, han muntat una grada i fan pagar uns quants dòlars.

    Sort!

    ResponElimina
  2. Jo no se si son timids o que, però els gratis no ens volen ni veure! Ens fan boicot! res, pagant Sant Pingu es deixa veure..........i avall! Moltissimes gracies per l'informació, tot i que, es molt dificil fer quadrar els horaris d'aquests essers tant capritxosos, amb els nostres.......a la platja d'allà al costat del Nugget Point, uns companys en van veure 3, a les vuit del vespre, hi havia gent, tots al refugi esperant, i només en van veure tres, tot i ser-hi mes d'una hora.......en fi, el pròxim viatge, primer els trucarem, quedarem amb l'hora, i viam si així podem fer-los la foto!!!

    Salutacions!
    Sam i Dolo

    ResponElimina
  3. Hola!!

    Vaia paisatges que es veuen!! Si encara pujareu a una de les muntanyes nevades aquelles i us trobareu el Yeti!! O en Frodo i Gandalf!!

    Paseu-vos-ho molt bé!!

    El Jaume de Gràcia ;)

    ResponElimina