dimecres, 27 d’octubre del 2010

Dunlop Targa NZ i carretera fins a Wellington!

Dia 27
Avui ens hem llevat molt aviat, i gràcies a trobar una revista amb totes les dades i trams del rallye, hem pogut seleccionar el més matiner i proper a la carretera general que després ja ens portaria direcció a Wellington. Així que encara amb els ullets de son hem anat cap al tram, abans no el tanquessin. Hem pensat que estariem de sort -incrèduls!- i veuriem el Taranaki sense núvols ...




Les nostres amigues les vaques, habitants de "La comarca" dels hobbits...
Hem arribat a la sortida per Kaimata, i hem tombat per una carretera alternativa al tram, així després en podriem sortir més aviat si ens calgués perquè no ens voliem quedar tancats al tram fins a l'obertura que es preveia molt cap al migdia.

Si la carretera fins a Kaimata, ja era un continuu de canvis de rasant i enllaçades perfectament aperaltades, el tram havia de ser la pera! Però és que l'enllaç fins al creuament de la Tariki Rd amb el Kohete Rd, era l'ostia! carretereta estreta, passant per dalt de la carena d'una muntanyeta, amb barranc a banda i banda, un sol carril, i plena de rasants! Llàstima de no haver llogat un cotxe per fruir-la, perquè amb la furgo hem passat bé, però anavem pensant, -que no vingui cap cotxe de cara!

Ja us vam dir que hi ha senyals per tot !!!
[i jo, Dolo, m'he encomanat a tots els sants haguts i per haver. Aquest Sam està una mica boig quan la benzina li crema per dins!!! Té seny eh! però li costa aparèixer, redéu! jejeje. Pel ral·li hem canviat el disseny original del trajecte, intentant mantenir un dia per endavant i fer-lo coincidir amb aquesta etapa. La qüestió és clara: no tot no es pot fer! És molt gran aquest país! Ens queda pendent la zona de Wanganui, molt recomanada. Per tant, la conclusió també és clara: haurem de tornar! jejejeje]

Un cop a l'encreuament, hem patejat una miqueta tot buscant la corva on fer fotos, però totes eren iguals......de tercera i gas..........no són massa tancades i sobretot, estan molt ben aperaltades, cosa que fa que es tracin bastant rapidetes..........així doncs, resignació, busquem un lloc alt i on es vegi tros, que com a mínim podrem fer fotos tranquils i els videos sortiran millor (el video l'haurem de fer i penjar des de casa més endavant).

Han començat a passar cotxes d'organització, patrocinats per la empresa de la itv d'aquí, després els participants de la Targa tour, que nosaltres pensàvem que eren els que feien regularitat.......que va, surten tots seguits, i van bastant rapidets i amb eines bastant gruixudetes!

Després, un altre festival de cotxes d'organització, amb un total de 5 "cotxe zero", i arriba el Sunbeam Rapier! El primer cotxe de curses, el Sunbeam Rapier, quina passada! fa anys que corro amb un de slot, regalat pel Toni, i és un cotxe que m'encanta, i aquí, l'equip amb mes catxondeig, més filosofia de passar-ho bé, amb que van? amb un Rapier, evidentment!

Sunbeam Rapier MK2


Holden Torana SS

Fiat 600 Abarth amb culata PBS  -maquinària!-
Després, han anat passat diferents clàssics, i no tant clàssics, i de cop, ostres, aquests van ràpids, comparats amb molts dels que havien anat passant fins llavors, que molta escandalera i poca xixa. Tres Nissan GTR seguits! tots tres peu a baix, i uns quants Mitsubishi Evo X, però tots, sempre, molt seguits, amb menys de 20 segons de diferència entre cotxe i cotxe, cosa que ha fet, que amb una hora i mitja, haguem vist la totalitat dels participants.


Nissan GTR -no veieu com pepinava!-

Una inscripció diferent, una filosofia d'entendre els rallyes, diferent, apart que, els cotxes tenen que durar les sis jornades de la prova i una organització, que ens treu molt i molt, en professionalitat, a la dels rallyes coneguts.


Mazda 121 -el del tapet de la iaia-
Després, hem desfet el nostre particular tramet, hem agafat la nacional 1 direcció Palmerston North, i anar fent fins que ens ha cridat la gana, que hem parat en una àrea de carretera amb tota la companyia d'un gall solitari, per menjar-se les sobres del dinar.

I au!, més carretera, carretera, carretera i anar creuant ciutats i pobles, tots semblants, hem parat a comprar a un Countdown a Levin, i ja no hem parat més fins a Wellington -l'objectiu del dia-. 

Hem tingut dues horetes o un xic menys, per veure el Museu Te Papa on hem vist el primer kiwi 3D i crec que l'únic que veurem, veure una mica la ciutat, tot el que el peu de la Dolo ens ha deixat -una girada de turmell?-, i cap al camping, on ara tenim un ànec fent-nos companyia al voltant de la Furgo.






Amb els peus (i el cap) a NZ, sobre el llac Taupo

Temple de la cultura maorí
Escultures a l'entrada del museu Te Papa
I demà, canviem d'illa, ben aviat al matí, pujem al ferry, i cap a la illa Sud, a Picton, tremoleu illencs del Sud!! Que venim!!!

4 comentaris:

  1. Hola!!!Hem anat llegint totes les explicacions i veient les fotos..És genial!Fins i tot aquí aneu a veure rallys,això és passió eh!Disfruteu molt,petons.
    Ariel i Bet

    ResponElimina
  2. Tremoleu maoris del Sud!!!
    Dolo...en Sam és TORRAAAAAS!!!...la benzina els flipa!!!!! jajajejjjejje!!!

    La Mery us envia molts petons i abraçades!!!

    I jo també..em feu envejeta...
    Tietix Alix.

    ResponElimina
  3. Ah! i felicitats pel bloc. L'he imprès per la iaia i per la Mery, perque puguin anar seguint les vostres aventures....

    Apa, Salut!!
    SAM: SENY !!!!!!!
    DOLO: PACIÈEEEENCIA!!!!....
    Alis

    ResponElimina
  4. Ei Alis! Salutacions pels de Blanes i més avall !
    si noia, ja veus que nosaltres intentem passar-nos-ho teta! De seny, ja en te ja, i jo, de paciència, me'n sobre!
    Ja t'agradaria tot això, fent fotos series la reina del mambo.
    Nosaltres fem les que podem i com podem (només en portem tantes com quilòmetres, unes dues mil set-centes....), i sempre ens quedarà ... poder tornar! jejeje
    Un petó per totes tres!
    Sam & Dolo

    ResponElimina