diumenge, 24 d’octubre del 2010

Entre llacs i muntanyes

Aquests dies no connectem perque entre el cansanci i que no tenim wifi al camping, doncs, ara des d'un ordinador entrem un moment...
Ahir vam fer la zona termal de Rotorua, ens vam llevar d'hora i abans de les 10.15 erem a veure el geiser Lady Nox i tota la zona volcanica (ja penjarem fotos) de Wai-O-Tapu. Despres (no hi accents en aquest teclat!!!) vam arribar-nos a la vall volcanica del costat i vam fer una excursioneta molt xula.
A la tarda, vam descansar per Rotorua, on hem fet nit. Aquest mati hi hem passejat, tal com diu El Senyor, avui diumenge, tocava descansar i despres ja hem travessat direccio sud fins a Taupo, on hem dinat de pizza (molt bonica la ciutat amb tot de parcs verds i jardins on la gent passa el dia. Genial!). Aquesta tarda ens hem arribat a Turangi, on comenca el Tongariro Park, on dema mati ens passa a buscar un bus i anem a fer l'excursioneta de set hores (encara hi ha neu dalt les muntanyes !!!!).
Doncs apa, dema si podem mes, si no, fins l'altre. See you soon!

3 comentaris:

  1. has dit neu???????? mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    VISCA EL FRED!!!!!!!!!!!!!

    bones vacances :)

    ResponElimina
  2. :D genial! un petonas de part dels dos! disfruteu-lo molt

    ResponElimina
  3. Eooo....
    Apa quin trosset de viatge!!! les fotos guapissimes! i quina marxa que porteu!! que bé, a més que tot va sortint sobre lo previst, oi?
    Gràcies per fer-nos partíceps del viatge, quina gran idea
    Us vaig seguint......petoneeeeeeeeeets grans grans....

    Sílvia CC

    ResponElimina