divendres, 1 d’octubre del 2010

L'illa del nord, North-Island

L'objectiu primer -malgrat no estigui a les nostres mans- és aterrar sans i estalvis a Auckland després de més de 36 hores de viatge, recollir la fragoneta, descansar, omplir la nevera i els armaris i, sobretot, dormir! 
Després visitar la city i passejar-hi mentre ens posem a to, tant d'idioma (oh! my God!) com de conducció per la dreta. Tot això per fer temps i quedar amb l'Edu [bloc] per saludar-lo i portar-li un paquet de contrabandu! hehehehe

L'endemà comença l'aventura. Recorregut previst: enfilarem cap al nord, direcció Waiwera, Whangarei, Paihia, Bay of Islands, no sé si arribarem a la Ninety Mile Beach i visitar els arbres gegants de WAIPOUA Forest. 

Després creuar a tot drap l'illa cap a la part del centre i sud i treure el nas a la península de Coromandel, la zona termal de Rotorua i Waiotapu, el Lake Taupo i, per poc que puguem, donar un tomb pel fantàstic Tongariro National Park. 

Amb poc més de 10 dies, la intenció és arribar a temps a Wellington, la capital de New Zealand, per poder enfilar-nos dalt del ferry que ens travessarà per l'estret de Cook, i amb poc més de tres horetes, fins a Picton, on començarà la segona part de l'aventura, l'illa sud... [continuarà]

2 comentaris:

  1. Mooooolt bon viatge! Ja us aniré seguint des d'aqui, encara que no em faria res seguir-vos de més a prop... ;-)

    ResponElimina
  2. Molt bé aquest plan! Ja espero que arribeu, més que res pel cigarrets jajaja. No patiu, que un cartró (200 cigars) està dins els límits permesos!

    Ja que aneu cap al nord, si teniu temps aneu fins al Cape Reinga i Ninety Mile Beach. I ja saps què opino del Tongariro...aquí ja comença a fer bon temps. Potser esteu de sort i podeu fer la Tongariro Alpine Crossing. O si més no, la caminada que vam fer amb en Jordi i la Núria!!!

    Ja em direu quan us va bé quedar per Auckland!
    See you soon

    ResponElimina